Cum citim ziarul pe laptop? Instructiuni: se ia un laptop (nu conteaza marca), se deschide la 135°, se ia “NASTRATIN” si se aseaza cu pagina 16 pe tastatura, se citeste prima pagina, continuati, deschideti si sprijiniti pagina 1 pe monitor, si tot asa… simplu…. La treaba! Ce citim pe laptop? Pai, ia sa vedem!
Cum citim ziarul pe laptop? Instrucţiuni: se ia un laptop (nu contează marca), se deschide la 135°, se ia “NASTRATIN” şi se aşează cu pagina 16 pe tastatură, se citeşte prima pagină, continuaţi, deschideţi şi sprijiniţi pagina 1 pe monitor, şi tot aşa… simplu…. La treabă! Ce citim pe laptop? Păi, ia să vedem!
Cronică virtuală. Astăzi despre FB, adică Facebook, că tot ne mănâncă zilele şi nopţile. Citim despre Zuckerberg! Cum care Zuckerberg? Ăla de a făcut Facebook-ul şi după aia a luat şi Globul de aur pentru cel mai bun film (nu el, filmul!). Ce mai citim, că pe astea le ştim, citim că “Părintele Facebook, Mark Zuckerberg, este eroul unei cărţi de benzi desenate biografice, publicată de Bluewater Productions în decembrie 2010. Biografia lui Mark Zuckerberg, deja portretizată în lung metrajul lui David Fincher, Social Network, este punctul central al unei benzi desenate numită Mark Zuckerberg: The Creator of Facebook”. Om fericit, Ţucherberg ăsta, are Feisbucu cu milioane de utilizatori, are film cu glob de aur, are carte cu desene, vorba ceea “ce-şi face omul cu mâna lui se numeşte one man show” Mai citim ştiri despre Facebook, pe care le-am împărţit pe domenii, să ne fie mai uşor: Actualitate: ”Avocaţii: Facebook este cea mai bună sursă de probe pentru divorţ” (sursa: Ştirile Pro Tv). Sfat: nu lăsaţi urme! Monden: “Cea mai în vârstă utilizatoare de Facebook are 103 ani” (sursa: Realitatea.net). Mulţi înainte! Eveniment: “SUA. O femeie s-a jucat pe Facebook în timp ce fiul său se îneca în baie” (Antena3.ro). Citiţi instrucţiuni de folosire a Facebook! Sport: “Dinamo, cea mai iubită echipă pe Facebook! Steaua e pe doi!” (Prosport.ro). Nu ştiu, nu mă bag! şi ajungem la … Senzaţional: “Imaginea cu logo-ul Facebook disimulează un cuvant: SEX” (foto 2). Deci, Facebook-ul promovează subliminal SEX-ul! Bine că nu WAR-ul! Peace and love! Ştiţi care este cel mai întâlnit nume de familie românesc pe Facebook? Ha, ha, pun rămăşag că nu o să ghiciţi niciodată! Mai bine vă spun, eu am făcut cercetări aprofundate, îţi trebuie ceva răbdare şi cu toate astea nu ştiu exact câţi oameni poartă acest nume. Deci, deci… spargem gheaţa, numele este: “Şi Atât”. “Vasile Şi Atât”, “Floarea şi Atât” avem “Hochei pe Iarbă Şi Atât” (like), “Şi Cam Atât” (iar like). Dacă nu mă credeţi încercaţi şi o să vă convingeţi (ideea cu numele este neoriginală, fiind inspirată dintr-o sursă foarte apropiată şi atât)…
HORAȚIU ȘERB